Witte Camellia

30,00

Excl. BTW: €28,30

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Witte Camellia

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Omschrijving

Witte Camellia
Camellia japonica 'Mathotiana Alba'

Voor wie:
Ter herinnering aan iemand die al in het vroege voorjaar opbloeide, niet hield van zo felle kleuren, maar vooral van wit. ’s-Winters niet op zijn of haar best als het echt heel koud werd, maar met voldoende gezelschap en aandacht daar doorheen kwam. Voor de rest zelfredzaam, openstaand voor wat tips qua gedrag en uiterlijk.

Kenmerken:
De Camellia japonica 'Mathotiana Alba'is een sierlijke struik. Deze struik geschikt voor zowel de grote als de kleine tuin. 
Als u een struik zoekt die zijn blad behoudt in de winter en in het voorjaar tevens mooi bloeit, dan is de 'Mathotiana Alba'een goede kandidaat. Deze struik zal zijn prachtig glimmende, groene bladeren in de winter behouden. Van februari tot april kunt u al genieten van de bloei. De bloemen zijn groot, bolvormig en hebben een roosachtige vorm met een opvallende witte kleur. Dit zorgt voor een kleurrijk geheel nog voor de lente echt begonnen is. De struik is redelijk winterhard en kan temperaturen tot -10˚C overleven. Wordt het kouder dan graag beschermen. Het onderhouden van de ‘Kramer’s Supreme’ is gemakkelijk en vergt weinig tijd. Je snoeit de struik enkel voor vormbehoud. Een lichte vormsnoei kan het hele jaar rond, met een voorkeur na de bloei.

Bloeitijd: Juni tot en met Augustus.

Grondsoort: Het is belangrijk dat de grond waarop de Camellia japonica 'Mathotiana Alba'groeit lichtzuur is. Je kunt eventueel tuinturf aan de grond toevoegen. Tijdens de zomer is er kans op uitdroging, dus geef de struik dan voldoende water.

Standplaats: Zon of half-schaduw.

Hoogte: Camellia japonica 'Mathotiana Alba' 250 cm.

Foto: Bloem Camellia japonica 'Mathotiana Alba'.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder

Lambermonstraat 10 6373 BD Landgraaf

Bezoek showroom op afspraak.
Gratis verzending binnen Nederland m.u.v. verzending onder rembours.

Neem contact met ons op

0457850798
0646428393
info@memorialcompany.nl
0646428393

Facebook