Urn “zo mooi, zo krachtig…te kort”

220,00

Excl. BTW: €181,82

Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Urn 3ltr
Levertijd:
5-7 werkdagen

Nog niet beoordeeld
Beoordeel

Beschikbare opties:

Omschrijving

Afmeting object 38cm doorsnede, voet 38cmx20cmx5cm

Kleur

Antraciet/Zwart RAL 7021, Bronscoating, Nikkel coating, wit RAL 9003

 

Model (inhoud)

3 Liter

 
Materiaal

Onze urnen zijn geheel vervaardigd uit van 2mm staal. Het staal is vervolgens gepoedercoat* Standaard in kleur. Speciale RAL kleuren zijn leverbaar op aanvraag.
*Poedercoaten is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een positief geladen werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten wordt.

 
Handleiding sluiten urn

Boven en onder gedeelte voet, bedoeld als as-ruimte, worden los geleverd. Gelieve deze pas na het vullen te sluiten, aangezien het boven en onder gedeelte nauw sluiten. Verwijder de sluitdoppen (aan binnenzijde geplakt) en leg de as-zak in het onderste gedeelte. Plaatst het boven gedeelte, met object, over het onder gedeelte. De sluitdoppen aan beide zijde indrukken. Het pinnetje aandrukken tot deze mooi aansluit.

 
Reinigen

Met vochtig doekje afnemen. Niet schuren.

 

Wij willen onze dierbare graag op een mooie en persoonlijke manier herdenken. Liever geen urn op de kast of op een tafeltje, maar een mooi kunstwerk die onze verbondenheid met de overledene symboliseert. Met deze achterliggende gedachte zijn onze urnen ontworpen en gemaakt. Tijdens het ontwerpen is er rekening gehouden met zowel uitstraling als de symboliek. Veel van onze urnen en gedenkobjecten hebben een haakje. Aan dit haakje kun je heel gemakkelijk je as-sieraad, trouwring, of ander herinneringsitem hangen. De voet is als het ware een doos van gecoat staal, deze biedt ruimte voor crematie-as . Deze ruimte is ook geschikt als herinneringsdoos waar je items zoals een sierraad, plukje haar, briefje, stukje stof in kunt doen.  Op de voet is er voldoende ruimte voor een foto, theelichtje, vaasje ect.. Kortom…een prachtig kunstwerk met een mooie symboliek om jouw dierbare op een persoonlijke manier te herdenken.

Betekenis kersenbloesem

De Japanse kersenbloesem, ook wel Sakura genoemd, heeft een diepe spirituele betekenis. De kersenbloesem bloeit weelderig met kleine roze of witte bloempjes. Na slechts een week vallen de blaadjes er alweer af. Gezien de korte levensduur van Sakura zelf staat het symbolisch gezien voor geboorte, leven, dood en wedergeboorte van een levend wezen. Kersenbloesem heeft hiermee de associatie gekregen van vergankelijke schoonheid en sterfelijkheid.

 Kenmerken

  • Uniek ontwerp
  • Van Nederlandse bodem
  • Duurzaam
  • Verkrijgbaar in diverse RAL kleuren
  • Uniek en stijlvol gedenken.

 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder